BMI 2000

Partneři BMI

Hlavní akce

Výzkumy

BMI 1999

BMI 1998

Sdružení BMI

English summary

Stockholm Award

Homepage


Poznej fotky - dostaneš 2000 korun

Se svými příspěvky nejrůznějšího druhu se hlásí k Březnu – měsíci Internetu další firmy a instituce.

Radnice Prahy 5 připravila soutěž „Internet 2000 na Praze 5“, ve které vítěz získá částku 2000 korun. Na internetových stránkách Prahy 5 bude umístěno 20 fotografií se záběry z městské části. Vítězem se stane ten, kdo správně určí, o jaké objekty jde, a uvede požadované údaje. Soutěž bude vyhlášena v průběhu akce “Seznamte se s Internetem”, kterou radnice chystá na 21. března od 14 hodin v zasedací místnosti zastupitelstva Obvodního úřadu městské části Praha 5 ve Štefánikově ulici č. 13 – 15, a v Zajímavostech na stránce www.praha 5.cz.

Děčínská internetová společnost New Space nabízí po celý březen bezplatné umístnění reklamního banneru na svém informačním portálu www.space.cz, o němž uvádí, že zaznamenal v únoru téměř 400 000 návštěvníků. Zájemci mají poslat na adresu portal@space.cz reklamní pruh s adresou, kam má být odkazován, a obratem dostanou smlouvu na bezplatný pronájem reklamní plochy.

Knihkupectví Kosmas.czpřichází s nabídkou rozsáhlých slev a nové služby – doručování kurýrní službou do domu. Do konce března knihkupectví uplatňuje na všechny knihy plošnou slevu 20 %. Zároveň byl rozšířen počet knih s akční slevou 25-50% na dvojnásobek. Od března KOSMAS.cz ve spolupráci s kurýrní službou Messenger nabízí doručení objednaného zboží až do domu. Do konce měsíce mohou zákazníci využít této služby za zvýhodněnou cenu 25,- Kč. Podrobné informace o březnové nabídce KOSMAS.cz jsou zde.