BMI 2000

Partneři BMI

Hlavní akce

Výzkumy

BMI 1999

BMI 1998

Sdružení BMI

English summary

Stockholm Award

Homepage


Výherce poletí na Mallorcu

Účastníky první dětské konference o Internetu, která se uskuteční pod názvem Junior Internet v sobotu 11. března v klubu Lávka v Praze, čeká nejen zajímavý program, ale každého také alespoň jedna cena v tombole. A ne ledajaká, největší atrakcí bude jistě letecký zájezd na Mallorcu, který věnuje cestovní kancelář Fischer.

V těchto dnech vyhodnocují poroty tři soutěže, které tvořily nominační síto pro účastníky dětské konference. První – Planeta Internetu – byla určena pro třídní kolektivy, do soutěže Junior Web posílaly děti svoje webové stránky a nejvíce přihlášek přišlo do soutěže Junior Text, které se účastnily děti do 15 let se slohovou prací na jedno ze sedmi zadaných témat vztahujících se k Internetu.

Vítězové všech tří soutěží obdrží pozvánku na konferenci, jejíž program se již také dokončuje a bude zveřejněn zde. Kromě zájezdu na Mallorcu mohou účastníci konference vyhrát v tombole dále například překladače webových stránek Eurotran od firmy Microton, knížky Tvorba WWW stránek pro úplné začátečníky od Computer Pressu, DTP Studio věnovalo po 10 titulech CD-ROM Internet do kapsy, Princezna Zmrzlina, Hry a vše o MP3, Hair Studio, 20 výherců dostane 6xnej...z českých multimédií od CD-ROM Centra a podobně.