BMI 2000

Partneři BMI

Hlavní akce

Výzkumy

BMI 1999

BMI 1998

Sdružení BMI

English summary

Stockholm Award

Homepage


Čtenářská soutěž o (nejen) počítače Dell

Široké spektrum akcí v průběhu Března - měsíce Internetu doplňuje vědomostní soutěž, určená čtenářům časopisů Computer, Computerworld, GameStar, Internet, Marketing Magazín, Moderní obchod, PC World, Právo, Profit, VTM a katalogu WWW stránky. Hlavní ceny v ní představují počítače Dell.

Pro další vítěze je připraveno 50 jazykových překladačů internetových stránek Eurotran od firmyMicroton, 20 grafických editorů Zoner Callisto od společnosti Zoner Software, 20 CD-ROM Filmoví herci současnosti & Lexikon českého filmu od CD-ROM Centra, 50 knížek 1001 tipů a triků pro Internet z nakladatelství Computer Press, 15 CD Průvodce světem financí od DTP Studia, 20 výtisků knihy Billa Gatese Byznys rychlostí myšlenky od Management Pressu. Soutěže se může zúčastnit každý, kdo odpoví na následující otázky a vyplněný soutěžní lístek odešle do 20. března 2000 na adresu ExMise, Táboritská 23, 130 87 Praha 3 v obálce označené Soutěž BMI, anebo mailem sem. 1. Nejnavštěvovanějším českým serverem je:

a) Seznamka

b) Neviditelný pes

c) Seznam

2. Jedním z nejužitečnějších informačních zdrojů na českém Internetu je Administrativní registr ekonomických subjektů. Nachází se na adrese:

a) http://www.ares.cz

b) http://wwwinfo.mfcr.cz

c) http://ares.mfcr.cz

3. Monitoring návštěvnosti českého Internetu, který se uskutečnil v minulém ročníku Března – měsíce Internetu, zaznamenal v průběhu března 1999 na sledovaných 27 serverech zhruba:

a) 300 000 uživatelů

b) 500 000 uživatelů

c) 750 000 uživatelů

Jméno a příjmení ……………………………………

Ulice ………………………………………………

PSČ a obec …………………………………………

e-mail …………………………………………………

Telefon …………………………………………………

Datum ………………………Podpis …………………