BMI 2000

Partneři BMI

Hlavní akce

Výzkumy

BMI 1999

BMI 1998

Sdružení BMI

English summary

Stockholm Award

Homepage


Týden Internetu v městě Český Krumlov

Ve městech Český Krumlov, Zlín, Moravská Třebová a Pardubice se uskuteční v průběhu března postupně Týden Internetu. Nejdále jsou s jeho přípravami v Českém Krumlově, kde se do organizace zapojily snad všechny složky ve městě, od starosty až po městskou knihovnu, gymnázium a místní firmy.

Už první koordinační schůzky 25. ledna se zúčastnili starosta Antonín Princ a představitelé Sdružení OIS (Oficiální informační systém) Český Krumlov, Státního hradu a zámku Č. Krumlov, Okresního úřadu, Českokrumlovských listů, Městské knihovny, Evropského informačního centra Jihočeské univerzity, Gymnázia a firem Unios a Ipex. Z jejich setkání vzešel návrh na spoustu akcí, jejichž přehled byl ihned zveřejněn na webu.

Patří k nim veřejné prezentace Oficiálního informačního systému regionu Český Krumlov, školení uživatelů Intenretu v Evropském informačním centru JU, Základní škole Za nádražím, Unios Internet Café, Gymnazium Český Krumlov a Městské knihovně Český Krumlov. Českokrumlovské listy připravují seriál o tématice Internetu, během celého března bude inzerce v OIS za poloviční cenu, CD ROM Region Český Krumlov bude se slevou 80 procent, Ipex nabídne novým zákazníkům připojení k Internetu vytáčenou linkou v březnu zdarma.

Na náměstí Svornosti č. 2 budou zpřístupněny nové prostory pro Infocentrum se dvěma veřejně přístupnými internetovými terminály, připravují se další akce.