Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Ostatní akce
Sdružení BMI
Výzkumy o Internetu
Sondy do českého Internetu
Internet a zdravotně postižení
Demokracie on-line
Tiskové zprávy
Kontakty
ENGLISH SUMMARY
Archiv

od: 
do: 


Senožaty se počtem připojených domácností vymykají průměru

Každou březnovou sobotu odpoledne bude v sídle společnosti Lesnictví.cz v Senožatech připraven počítač připojený k Internetu. Kdokoliv si může přijít zasurfovat a vyzkoušet si, co Internet umožňuje. K dispozici bude i odborná obsluha. Vše zcela zdarma – stejně jako v průběhu loňského Března –měsíce Internetu, po kterém se malá obec nedaleko Humpolce co do počtu připojených domácností k Internetu vzdálila celorepublikovému průměru.

„Vloni se tato nabídka setkala s velkým ohlasem,“ říká provozovatel lesnického serveru www.lesnictvi.cz Vít Skála. „Každou sobotu tady bylo několik lidí, kteří přišli s velmi specifickými požadavky, co chtějí na Internetu najít. V 95 procentech se nám požadovanou informaci skutečně po několika minutách najít podařilo, a šlo o velice konkrétní záležitosti.“

Kromě toho bude společnost Lesnictví.cz v březnu poskytovat veškeré služby se slevou 20 procent. Jde o reklamu na serveru Lesnictvi.cz, registraci na tomto serveru, tvorbu webových stránek, školení práce s Internetem a další služby.




Komentáře ke článku


 
Hlavní partneři

Mediální partneři

Odborní partneři