Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Ostatní akce
Sdružení BMI
Výzkumy o Internetu
Sondy do českého Internetu
Internet a zdravotně postižení
Demokracie on-line
Tiskové zprávy
Kontakty
ENGLISH SUMMARY
Archiv

od: 
do: 


Ochrana osobních údajů v praxi
(BMI)

Diskuse k otevřeným otázkám týkajícím se zákona o ochraně osobních údajů se uskuteční 27. března od 16,00 v konferenčním sále společnosti PricewaterhouseCoopers v Kateřinské 40 v Praze. Pořádá ji za účasti předních odborníků v rámci Měsíce Internetu asociace ISACA CRC. Registrace je možná zde.

Internet na zámku Jemniště

Informační a koordinační centrum mikroregionu CHOPOS ve spolupráci s majitelem zámku Jemniště panem Jiřím Sternbergem a firmami 6Plus z Benešova a Seal z Prahy pořádají ve dnech 23. a 24. března na zámku Jemniště společnou akci, jejíž cílem je propagace Internetu jako média budoucnosti. Akce je letos zaměřena především na děti ze základních škol, jejich rodiče a učitele, ale na své si přijdou všichni, kteří se přijdou podívat.

Dny plné Internetu

Od pondělí 19. 3. až do pátku 30.3. plánuje 3. základní škola v Chomutově dny plné Internetu. Odstartuje je šachová partie po Internetu a každý den přinese jiný program. Například v sobotu 24.3. se uskuteční od 18,00 do 2,00 noční internetová pařba, den nato od 15 hodin velký chomutovský chat.

Současnost a budoucnost podnikání na Internetu

Seminář o podnikání na Internetu pořádá za podpory společnosti Contactel v rámci BMI společnost Fincentrum. Vystoupí na něm známé osobnosti českého Internetu, které se s účastníky podělí o svůj názor na možnosti podnikání v rámci celosvětové počítačové sítě. Podrobný program je zde.Seminář se uskuteční 26. března v 18,00 na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Dny Internetu v Moravské Třebové

Přístup na Internet zdarma na několika místech ve městě, internetová škola pro dospělé, výstava knih a časopisů s tématem Svět Internetu, soutěž Labyrint Site a prezentace otevřeného informačního systému pro zastupitelstvo města, to jsou hlavní akce, které probíhají během letošního března v Moravské Třebové. Podílejí se na nich město Moravská Třebová, Městská knihovna Ladislava z Boskovic, Městské informační centrum, gymnázium, Dům dětí a mládeže a místní firmy. Podrobný program všech akcí je uveden na www.mtrebova.cz.




Komentáře ke článku


 
Hlavní partneři

Mediální partneři

Odborní partneři