Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Ostatní akce
Sdružení BMI
Výzkumy o Internetu
Sondy do českého Internetu
Internet a zdravotně postižení
Demokracie on-line
Tiskové zprávy
Kontakty
ENGLISH SUMMARY
Archiv

od: 
do: 


MujPodnik přenese kamennou firmu do prostředí Internetu
(BMI)

Společnost ATLAS.CZ, jejíž portál MSN.ATLAS.CZ je mediálním partnerem BMI 2001, uvedla 20. března do provozu portál www.mujpodnik.cz. Součástí služeb portálu je unikátní řešení, které umožní firmám využívat Internet k podnikání prostřednictvím komplexního balíčku služeb. Přenesení kamenného podniku do virtuálního světa Internetu zvládne běžný uživatel bez asistence odborníka na informační technologie, a to za jednu hodinu.

Aplikace MujPodnik je prvním komplexním ASP řešením (tj. pronájem aplikací) pro firmy a podnikatele na tuzemském Internetu. Nabízí uživatelům tyto možnosti:
- Registraci a správu doménového jména – pro provoz webu a e-mailu na vlastní doméně.
- Business web – datový prostor pro vystavení a správu webové prezentace.
- Business e-mail – řešení elektronické pošty pomocí webového rozhraní a poštovního klienta, obsahující filtry a adresář.
- Business intranet – šablony pro sdílení firemních dokumentů, kontaktů, odkazů a komunikace uvnitř firmy.
- Online www statistiky – pro sledování a vyhodnocení statistik návštěvnosti webové prezentace.
- Elektronický obchod – podporuje například komunikaci s ekonomickými systémy Pohoda, Money 2000, Altus Vario a s platebními bránami eBanky a JuicePay.
- Microsoft FrontPage Extensions – nástroj pro podporu práce s editorem www stránek.
- Microsoft Office Extensions – technologie pro publikování dokumentů Microsoft Office na webu.

MujPodnik je kompletně integrován s produkty Microsoft Office a Microsoft Outlook a představuje funkční rozšíření těchto produktů. Je zajištěna internetová konektivita na páteřní síti 100 Mbs a stabilita řešení, včetně nonstop uživatelské podpory. Představitelé Atlasu.cz hovoří o potenciálu 50 000 firem, které by mohly MujPodnik používat. Produkt je nabízen ve dvou variantách, za Standard zaplatí uživatel 590 korun měsíčně a 949 korun za variantu Profesional, která je rozšířena o elektronický obchod založený na již osvědčeném řešení MujObchod.

Na stránkách www.mujpodnik.cz navíc najdou zájemci o podnikání zdarma ekonomické zpravodajství, daňové a účetní poradny, online výpočty, právní normy, formuláře státní správy a mohou si vyměňovat zkušenosti pomocí specializovaných diskusních skupin.




Komentáře ke článku


 
Hlavní partneři

Mediální partneři

Odborní partneři