Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní
Mediální
Odborní
Hlavní akce
Ostatní akce
Sdružení BMI
Výzkumy o Internetu
Sondy do českého Internetu
Internet a zdravotně postižení
Demokracie on-line
Tiskové zprávy
Kontakty
ENGLISH SUMMARY
Archiv

od: 
do: 


Komerční banka, a.s.
Komerční banka, a.s., je jednou z největších obchodních bank v zemích střední a východní Evropy. Společně s více než desítkou svých dceřiných a přidružených společností tvoří celek, který rozsahem svých služeb pokrývá široké spektrum služeb v oblasti úvěrů, vkladů, investičního a mezinárodního bankovnictví, pojišťovnictví, v oblasti nemovitostí apod. Za dobu své existence si vybudovala postavení finančního ústavu, který tvoří jeden ze základních pilířů bankovního systému České republiky.

Bonton, a.s.
Bonton je jednou z nejrychleji rostoucích společností u nás, která nyní úspěšně zastává dominantní úlohu v zábavním průmyslu na českém, ale i slovenském trhu. V poslední době zaměřuje svoji pozornost také na nově vznikající příležitosti v oblasti Internetu a nových technologií.

Intel
Společnost Intel je přední dodavatel stavebních bloků pro internetovou ekonomiku. Intel je nejen největším světovým výrobcem procesorů, ale také počítačových, síťových a komunikačních produktů.


World Online
World Online International (World Online) je evropský poskytovatel síťových komunikačních služeb. Společnost World Online má ústředí v Nizozemí a byla založena v roce 1996. Dnes je jednou z největších a nejrychleji expandujících internetových komunikačních společností v Evropě, která dne 30. června 2000 poskytovala přístup do sítě Internet a širokou škálu internetových obsahů, aplikací a služeb 3,7 miliónu registrovaných uživatelů.

 
Hlavní partneři

Mediální partneři

Odborní partneři