Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Ostatní akce
Akce v knihovnách

Sdružení BMI
Sondy do českého Internetu
Internet a zdravotně postižení
eBusiness Roadshow
Mezinárodní projekty
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 


LABYRINT SITE v Moravské Třebové potřetí
27.2.2002

V matematice platí, že pravděpodobnost opakování lze považovat téměř za jistotu, až když se některý znak, číslo objeví v řadě potřetí. Potřetí pořádá letos město Moravská Třebová ve spolupráci s Městskou knihovnou Ladislava z Boskovic, soutěž LABYRINT SITE. Letos již pořadatelé pro nedostatek času chtěli soutěž vynechat, ale když se začali studenti v lednu sami vyptávat, jestli LS bude i tento rok, rozhodli se řadu nepřerušovat.  A tak žáci ZŠ a studenti SŠ v Moravské Třebové mohou soutěžit ve třech oborech:  literárním, výtvarném a webowém.

 

HTML jazyk mohou použít ve třech tématech :
Město - jak bych (si) představil svoje město na Internetu.
Škola - co by měl každý na Internetu najít o naší škole.
Srdce - jak bych sdělil na stránkách něco o tom, co se mi líbí, co mám rád, co dělám rád, co čtu rád - co je mi opravdu blízké.

Uzávěrka soutěže je 8.března a slavnostní vyhlášení výsledků proběhne 21.března na zámku. Ceny věnují do soutěže místní firmy zabývající se výpočetní technikou. Podrobnosti o soutěži a pravidla jsou k dispozici na stránkách města.

Partnerem soutěže je i letos Městská knihovna Ladislava z Boskovic , která poskytuje jako kulturní centrum města opravdu důstojné zázemí pro porotce hodnotící soutěžní práce. Ostatně knihovna se aktivně hlásí k BMI již od prvního ročníku a pořádá v březnu nemálo akcí zaměřených na popularizaci Internetu. Internet se nestal konkurentem knih, naopak možnosti vyhledávání a získávání informací i uměleckých zážitků obohatil o novou dimenzi.

 


 
MEZINÁRODNÍ PROJEKTY

Go Digital

Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři

Odborný partner

Internet na veřejných místech

Veřejný Internet

eBusiness Roadshow

tele2

Internet a zdravotně postižení

KB jistota

SPONZOR WEBU