Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Akce v knihovnách
Ostatní akce

Sdružení BMI
Internet a zdravotně postižení
Výzkumy o Internetu
Mezinárodní projekty
PRELUDE
MS-NET
Výuka znakové řeči
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 
  Aktuální články BMI98 BMI99 BMI2000 BMI2001 BMI2002 BMI2003 BMI sdružení

Březen bude v roce 2005 již poosmé měsícem internetu
19.10.2004

Úspěšný 7. ročník projektu Březen – měsíc internetu prokázal, že zájem veřejnosti o aktivity propagující internet je stále značný. Proto se již nyní připravuje 8. ročník tohoto projektu. Zatímco mediální partneři zůstanou zřejmě stejní, dává se právě dohromady sestava komerčních partnerů, která se každoročně obměňuje. Známy už jsou termíny hlavních březnových konferencí.

Jejich sled odstartuje tentokrát konference E-learning, která proběhne  již 1. března 2005 v Praze. Následovat bude v sobotu 5. března dětská konference Junior Internet, pravděpodobně tradičně v Klubu Lávka v Praze. Na sobotu 12. března jsou zamluveny prostory v Kongresovém centru Praha pro konferenci INSPO 2005 – Internet a informační systémy pro osoby se specifickými potřebami. Zlínská konference Internet a konkurenceschopnost podniku se uskuteční ve středu 16. března na Univerzitě T. Bati.

V průběhu celého měsíce budou probíhat stovky akcí v knihovnách po celé republice, stačí připomenout, že letos připravily vlastní program pro veřejnost tři stovky knihoven. Noc s Andersenem, při které tisíce dětí stráví dobrodružnou, pohádkovou noc v knihovnách, připadne v příštím roce na pátek 1. dubna. A závěrečnou událostí měsíce internetu se stane konference ISSS – Internet ve státní správě a samosprávě, jejíž termín se kvůli Velikonocím posouvá z tradičního konce března na 4. a 5. dubna. Hradec Králové jako hostitelské město samozřejmě zůstává.

 


 


MEZINÁRODNÍ PROJEKTY

 
Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři



Odborný partner

 
Konference INSPO 2004

 
Konference Junior Internet


Mediální partneři

 
Konference Elektronické vzdělávání
od budoucnosti ke školní současnosti