Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní
Mediální
Odborní
Hlavní akce
Ostatní akce
Sdružení BMI
Výzkumy o Internetu
Sondy do českého Internetu
Internet a zdravotně postižení
Demokracie on-line
Tiskové zprávy
Kontakty
ENGLISH SUMMARY
Archiv

od: 
do: 


Bonton, a.s.

Bonton je jednou z nejrychleji rostoucích společností u nás, která nyní úspěšně zastává dominantní úlohu v zábavním průmyslu na českém, ale i slovenském trhu. V poslední době zaměřuje svoji pozornost také na nově vznikající příležitosti v oblasti Internetu a nových technologií.

Již deset let existence v tomto oboru je zárukou, nejen znalosti trhu samotného, ale i schopnosti nabídnout obsáhlé zkušenosti, a to hned v několika oblastech, ve kterých společnost Bonton působí.

Není asi nikdo, kdo by se nesetkal s dětskou literaturou Albatrosu, hudbou Supraphonu či Sony Music/Bonton, filmovými trháky Bontonfilmu, videokazetami Centra českého videa a Bonton Home Entertainment nebo filmovou produkcí Ateliérů Bonton Zlín. Statisíce, možná miliony lidí projdou ročně sítí obchodů Bontonland, naladí si Rádio Bonton nebo prolistují časopis Cinema.

Cílem společnosti Bonton je nabízet nejkvalitnější zábavu, která je dostupná co nejširšímu spektru obyvatelstva. K tomu využívá jak své několikaleté zkušenosti z oblasti zábavního průmyslu, tak i dlouhodobé a pevné kontakty a zázemí u našich i zahraničních partnerů.




Komentáře ke článku


 
Hlavní partneři

Mediální partneři

Odborní partneři