Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Ostatní akce

Sdružení BMI
Sondy do českého Internetu
Internet a zdravotně postižení
eBusiness Roadshow
Mezinárodní projekty
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 


Konference pro zdravotně postižené
27.8.2001

Internet a informační systémy pro zdravotně postižené, tak se jmenuje celostátní konference, která se uskuteční v sobotu 15. září v Kongresovém centru v Praze. Pořádají ji občanské sdružení Křižovatka.cz, BMI sdružení a nově vznikající Asociace informačních systémů pro občany se specifickými potřebami (AISO). Účastníci se na ní seznámí se směry vývoje jak po stránce technické a programátorské, tak po stránce financování a řízení neziskové činnosti. Počítá se také s vystoupením zástupců nejznámějších projektů v této oblasti.

V průběhu konference bude též rozdělena řada hodnotných sponzorských darů – PC doplňky, software a internetové služby zdarma. Například firma Sevrim předá všem, kdo o to projeví zájem při registraci na konferenci, krabici s kompletní instalací Red Hat Linux 7, společnost Intel poskytne tři webové kamery. Zájemci o konferenci najdou podrobnosti o programu i registrační formulář zde.

BMI sdružení je jedním z iniciátorů konference, podílí se na přípravě jejího programu a zajištění sponzorů. K těm patří Kongresové centrum Praha, Eurest, Nadace zaměstnanců Komerční banky Jistota, Intel, Sevrim, ASP1000, Gopas a jedná se s dalšími.


 
MEZINÁRODNÍ PROJEKTY

Go Digital

Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři

Odborný partner

Internet na veřejných místech

Veřejný Internet

eBusiness Roadshow

tele2

Internet a zdravotně postižení

KB jistota

SPONZOR WEBU