Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Ostatní akce

Sdružení BMI
Sondy do českého Internetu
Internet a zdravotně postižení
eBusiness Roadshow
Mezinárodní projekty
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 


Březen bude opět měsícem Internetu!!!
4.1.2002

Již popáté se uskuteční projekt Březen – měsíc Internetu. Zatím sice nebyl nový ročník oficiálně vyhlášen, protože skupina jeho komerčních a mediálních partnerů ještě není definitivně sestavena, avšak jednotlivé akce se již připravují. Jejich přehled může být rozšířen také o tu vaši, pokud nám ji oznámíte.

S kompletním programem bude veřejnost seznámena 28. února na tiskové konferenci k zahájení 5. ročníku BMI.
Hned od 1. března odstartují první akce, které připravují pro veřejnost po celé republice knihovny v rámci svého projektu Do knihovny na Internet, po Internetu do knihovny. A poběží na mnoha místech až do konce března.

Již 4. ročník konference Internet & Business Live chystá Cetrum pro elektronický obchod na 5. 3. do Prahy. Konference se soustředí na základní trendy a obchodní modely, které se uplatňují na českém Internetu, a na principy vstupu rizikového kapitálu do IT firmy.
V sobotu 9. 3. se sejdou v pražském klubu Lávka děti na třetí ročník konference Junior Internet. Pozvání si však musí předtím zajistit účastí v některé z nominačních soutěží, jejichž popis je na www.juniorinternet.cz.

Na uplatnění Internetu v podnikatelské strategii firem je zaměřena konference Internet a konkurenceschopnost firem, která se uskuteční 13. března ve Zlíně.
Den nato se sejdou v Praze personalisté, manažeři vzdělávání firem a další zájemci na konferenci E-learning v praxi firemního vzdělávání.

V sobotu 16. března uvítá pražské Kongresové centrum účastníky konference Internet a informační systémy pro zdravotně postižené.
Na Noc s Andersenem pozvou desítky dětských knihoven své čtenáře do knihovny z pátku na sobotu 22./23. března, aby ji strávily v pohádkovém duchu a propojeny navzájem internetovou konferencí. Hradec Králové bude 25. a 26.3. opět hostitelem již 5. ročníku konference Internet ve státní správě a samosprávě .
Konečně na výstavě Schola Nova v Praze se 28.3. sejdou zájemci o žhavé téma na konferenci Internet do škol – a co s ním?


 
MEZINÁRODNÍ PROJEKTY

Go Digital

Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři

Odborný partner

Internet na veřejných místech

Veřejný Internet

eBusiness Roadshow

tele2

Internet a zdravotně postižení

KB jistota

SPONZOR WEBU