Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Ostatní akce

Sdružení BMI
Sondy do českého Internetu
Internet a zdravotně postižení
eBusiness Roadshow
Mezinárodní projekty
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 


O Zlatý erb usiluje 242 měst, obcí a regionů
11.2.2002

Celkem 105 měst, 107 obcí a 30 regionů přihlásilo svoje webové stránky do soutěže Zlatý erb 2002. Do 22. února nyní proběhne nominace nejlepších,      o kterých rozhodnou svými hlasy odborná porota,   představitelé soutěžících  a také veřejnost. Z jejího hlasování navíc vzejde vítěz, který získá od BMI sdružení zvláštní Cenu veřejnosti.  Výsledky budou slavnostně vyhlášeny na konferenci Internet ve státní správě a samosprávě v Hradci Králové 25. března.

 

V každé kategorii bude nominováno 11 soutěžících. Z toho pět nominují zástupci odborné poroty, pět  zástupci soutěžících a jednoho soutěžícího nominuje veřejnost. A to tak, že kdokoli může poslat jeden nominační lístek s jedním návrhem na nominaci na jednu schránku elektronické pošty.  U kategorií města a obce se při vyhodnocení bere v úvahu počet obyvatel soutěžícího města nebo obce.

Chce-li někdo podpořit svoje oblíbené městské, obecní či regionální stránky, má několik možností.  Na hlasovací formuláře (lístky) vedou odkazy ze soutěžících stránek (obvykle ikonka soutěže Zlatý erb) nebo z přehledu na stránce http://zlatyerb.obce.cz. Hlasovací formuláře jsou umístěny na Základních stránkách úřadu na portálu Města a obce online (http://mesta.obce.cz) jednotlivých soutěžících měst a obcí. Pro regiony je vytvořena zvláštní stránka http://zlatyerb.obce.cz/hlasovani/regiony.asp.

Hlasující musí disponovat platnou e-mailovou schránkou, na niž je poslána ověřovací zpráva. Hlasovat lze pouze pro jednoho soutěžícího bez ohledu na kategorii. Hlasující souhlasí s vedením zaslaných dat v databázi pro účely soutěže a jejich zveřejnění. Termín pro nominace byl s ohledem na velký počet soutěžících prodloužen do 22. února a termín pro hlasování o Cenu veřejnosti do 20. března.

Cílem soutěže Zlatý erb je podpořit využívání Internetu pro poskytování informací orgány územní správy a samosprávy a online prezentaci měst a obcí České republiky. Soutěž je součástí iniciativ v rámci kampaně Měsíc Internetu, je  pořádána ve spolupráci s portálem územní samosprávy Města a obce online a ceny jsou vyhlašovány na konferenci ISSS. Cenu veřejnosti věnuje BMI sdružení.

 


 
MEZINÁRODNÍ PROJEKTY

Go Digital

Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři

Odborný partner

Internet na veřejných místech

Veřejný Internet

eBusiness Roadshow

tele2

Internet a zdravotně postižení

KB jistota

SPONZOR WEBU