Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Ostatní akce
Akce v knihovnách

Sdružení BMI
Sondy do českého Internetu
Internet a zdravotně postižení
eBusiness Roadshow
Mezinárodní projekty
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 


Soutěž Zlatý erb 2003 zahájena
9.1.2003

Sdružení Zlatý erb otevírá pátý ročník soutěže Zlatý erb o nejlepší internetové stránky měst, obcí a regionů. Cílem soutěže je podpořit využívání internetu pro poskytování informací orgány územní samosprávy a online prezentaci měst, obcí a regionů České republiky. Soutěž pořádá sdružení Zlatý erb ve spolupráci s portálem Města a obce online  jako součást kampaně Měsíc internetu a výsledky jsou již tradičně vyhlašovány na konferenci ISSS .

Soutěž vznikla jako jedna z prvních svého druhu na světě a byla oceněna jako finalista světové soutěže Stockholm Challenge Award. Každoročně přitahuje pozornost tisíců uživatelů internetu, starostů a webmasterů a pomáhá tak zlepšit online komunikaci veřejné správy.


Soutěží se opět ve třech kategoriích:
1. města
2. obce
3. regiony, sdružení, kraje

Hodnotit se bude zejména obsahová a výtvarná úroveň domovských stránek a jejich přínos pro vybrané skupiny uživatelů. Podmínkou úspěchu budou splněné požadavky vyplývající ze zákona 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím a Standardu ISVS 7/2001. Obzvláště ceněné budou dobré nápady a nadstandardní poskytované informace. Účast v soutěži Zlatý erb je bezplatná.

Jednou z novinek pátého ročníku soutěže je vyhlášení nultých krajských kol ve dvou krajích: Vysočině a kraji Plzeňském.



 
MEZINÁRODNÍ PROJEKTY

Go Digital

Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři

Odborný partner

Internet na veřejných místech

Veřejný Internet

eBusiness Roadshow

tele2

Internet a zdravotně postižení

KB jistota

SPONZOR WEBU