Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Ostatní akce
Akce v knihovnách

Sdružení BMI
Sondy do českého Internetu
Internet a zdravotně postižení
eBusiness Roadshow
Mezinárodní projekty
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 


Přehled hlavních akcí Měsíce Internetu 2002
(BMI) 9.1.2002

Během několika dnů zde zveřejníme přehled akcí BMI v roce 2003. Zatím uvádíme loňský program.

 

 

28. 2. Tisková konference k zahájení 5. ročníku BMI, Institut Svazu účetních, V Tůních 15, Praha 3, začátek v 10,00 hodin.


1. - 31. 3. Do knihovny na Internet, po Internetu do knihovny. Bohatý program knihoven z celé republiky, přihlášeno na 200 knihoven,  kompletní  přehled s vyhledáváním podle měst je zde.  

1. - 2. 3 BMI v BMI. Záhadná zkratka znamená Bezmezné informace v BMI (tedy v Březnu – měsíci internetu) a představuje název pro akci  knihovníků. Ti nabídnou po dobu 24 hodin od 19. hodiny 1. března do 19 hodin 2. března  odpověď kterémukoliv zájemci na jakoukoliv otázku zaslanou v tuto dobu na adresu BMI@nkp.cz,  a to v duchu hesla: Nemožné na počkání, zázraky do konce BMI. Knihovníci tak chtějí prezentovat knihovny jako místa, kde je netušené množství informací, a to jak v tradiční, tak v elektronické podobě.

2. 3. První  letní párty aneb V měsíci Internetu se těšíme na léto, Zámecká jízdárna Český Krumlov. Společenský večer k zahájení Měsíce Internetu, o zábavu se budou starat Semtex, Nadoraz, Šajtar, bratři Tesaříci a Jindra Malík, a to pod taktovkou Pavla Zedníčka. Pořádají ABP center a Prodejnička u Špildy, objednávka vstupenek zde.


5. 3. Internet & Business Live, Praha.
Čtvrtý ročník konference, kterou pořádá First Tuesday CZ, se soustředí  na základní trendy, obchodní modely a strategie,  které  se uplatňují na českém Internetu v různých oblastech  internetového  podnikání. Program a registrace zde.

9. 3. Junior Internet, klub Lávka, Praha. Třetí ročník dětské konference, kterou si vymyslely a s podporou BMI sdružení samy organizují děti. Je určena pro děti do 15 let, které si však musí pozvání předem zajistit účastí v některé z nominačních  soutěží, jejichž popis  je na www.juniorinternet.cz.

13.3. Internet a konkurenceschopnost podniku, Zlín. Čtvrtý ročník konference se zaměří na uplatnění Internetu v podnikatelské strategii firem. Bližší informace jsou tady.

14.3. E-learning v praxi firemního vzdělávání, Praha. Konference, kterou pořádá SEMIS, je určena personalistům, manažerům vzdělávání firem a dalším zájemcům. Program je zde.

16.3. INSPO 2002 - konference Internet a informační systémy pro zdravotně postižené, Kongresové centrum, Praha. Konference se soustředí na možnosti, jak využít Internetu k lepšímu uplatnění zdravotně postižených na trhu práce a ke kvalitnějšímu zapojení do společenského života. Informace o přípravě programu přináší www.aiso.cz.

22. 3. Noc s Andersenem. Pořádá Klub dětských knihoven. Ve více než 50 knihovnách po celé republice pozvou děti, aby strávily v knihovně noc z pátku na sobotu v pohádkovém duchu. Spojovat je bude internetová konference, v níž si budou sdělovat svoje zážitky.

25. a 26. 3. Internet ve státní správě a samosprávě, Hradec Králové. Pátý ročník konference, která se stala místem každoročního hodnocení pokroku v oblasti využití nejmodernějších informačních a komunikačních technologií na místní, regionální a celostátní úrovni. Od samého počátku má ISSS také důležitý mezinárodní rozměr, který se zvláště v posledních ročnících zvýraznil úzkou spoluprací s podobně orientovanými iniciativami v zemích Evropské unie, jakož i účastí významných představitelů Evropské komise. Podrobnosti o programu a registraci jsou na www.isss.cz.

28. 3. Internet do škol - a co s ním? - Praha. Druhý ročník konference, kterou pořádá BMI sdružení jako součást doprovodného programu konference Schola Nova. Zaměří  se na výměnu zkušeností z uplatnění Internetu ve výuce, součástí bude i panelová diskuse věnovaná aktuálním problémům Státní informační politiky ve vzdělávání.  

5. - 30. 3. Kozel tour aneb Festival pod střechou. Celorepublikové turné hvězd folku a country je zaměřeno na protidrogovou prevenci. V březnu zavítá do 20 měst (viz www.abpcenter.cz) a upozorní na internet jako jeden z možných způsobů trávení volného času.



Archiv rubriky

 
MEZINÁRODNÍ PROJEKTY

Go Digital

Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři

Odborný partner

Internet na veřejných místech

Veřejný Internet

eBusiness Roadshow

tele2

Internet a zdravotně postižení

KB jistota

SPONZOR WEBU