Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Akce v knihovnách
Ostatní akce

Sdružení BMI
Internet a zdravotně postižení
Výzkumy o Internetu
Mezinárodní projekty
ENERGIA
PRELUDE
MS-NET
TECNO ZEINU
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 


Přehled hlavních akcí Měsíce Internetu v roce 2003
7.1.2003

27.2. Tisková konference k zahájení BMI 2003, Praha.

 

1. - 31. 3. Do knihovny na Internet, po Internetu do knihovny. Bohatý program knihoven z celé republiky,  kompletní  přehled s vyhledáváním podle měst bude zveřejněn samostatně v průběhu února.

 

1. - 31.3. Internetová anketa. Elektronická anketa, doprovázející všechny hlavní akce, bude spuštěna na adrese www.livenet.cz při slavnostním zahájení BMI. Bude možné ji vyplnit na Internetu i na internetových terminálech, které budou na jednotlivých akcích BMI 2003. Připravuje se ve spolupráci se společností S9 Company.

 

8.3.     Junior Internet, Klub Lávka, Praha

Čtvrtý  ročník dětské konference, kterou si vymyslely a s podporou BMI sdružení samy organizují děti. Je určena pro děti do 14 let (letos prvně v jedné kategorii i  pro mládež do 18 let), které si však musí pozvání předem zajistit účastí v některé z nominačních  soutěží, jejichž popis  je na www.juniorinternet.cz.

 

12.3. Internet a konkurenceschopnost podniku, Zlín.  Pátý ročník konference se zaměří na uplatnění Internetu v podnikatelské strategii firem. Program a registrace je na na http://e-konference.utb.cz/

 

18.3. Fenomén e-learningu v současném  vzdělávání, Praha. Konference, kterou pořádají VOX, ATKM a SEMIS, je určena personalistům, manažerům vzdělávání firem a dalším zájemcům. Podrobnosti o programu jsou uvedeny na www.e-univerzita.cz.

 

22.3. INSPO 2003, Kongresové centrum Praha.

Konference Internet a informační systémy pro osoby se specifickými potřebami se soustředí na možnosti, jak využít Internetu k lepšímu uplatnění zdravotně postižených na trhu práce a ke kvalitnějšímu zapojení do společenského života. Informace o programu a registrace .

 

24. a 25. 3. Internet ve státní správě a samosprávě, Hradec Králové. Šestý ročník konference, která se stala místem každoročního hodnocení pokroku v oblasti využití nejmodernějších informačních a komunikačních technologií na místní, regionální a celostátní úrovni. Od samého počátku má ISSS také důležitý mezinárodní rozměr, který se zvláště v posledních ročnících zvýraznil úzkou spoluprací s podobně orientovanými iniciativami v zemích Evropské unie, jakož i účastí významných představitelů Evropské komise. Podrobnosti o programu a registraci jsou na www.isss.cz.

Na konferenci budou také vyhlášeni vítězové soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky měst, obcí a regionů. Uzávěrka hlasování o cenu veřejnosti je 19. března. Hlas svým favorizovaným stránkám můžete odevzdat zde.

27. 3. Internet do škol - a co s ním? - Praha. Třetí ročník konference, kterou pořádá BMI sdružení jako součást doprovodného programu konference Schola Nova. Zaměří  se na výměnu zkušeností z uplatnění Internetu ve výuce, součástí bude i panelová diskuse věnovaná vzdělávacím portálům. Podrobný program i s registračním formulářem je zde.

28.3. Noc s Andersenem. Pořádá Klub dětských knihoven. V mnoha  knihovnách po celé republice (letos poprvé i v dalších zemích)  pozvou děti, aby strávily v knihovně noc z pátku na sobotu v pohádkovém duchu. Spojovat je bude internetová konference, v níž si budou sdělovat svoje zážitky.

31.3 – 1.4. Webové služby ve zdravotnictví, Praha. První ročník konference se uskuteční v Konferenčním centru Nemocnice Na Homolce v Praze a soustředí se na webové služby jako upgrade nemocničních informačních systémů. Podrobnosti o programu jsou na www.aeskulap.cz.

 


Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři

Odborný partner

 
Konference Junior Internet


 
Konference INSPO 2003

 
MEZINÁRODNÍ PROJEKTY