Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Akce v knihovnách
Ostatní akce

Sdružení BMI
Internet a zdravotně postižení
Výzkumy o Internetu
Mezinárodní projekty
ENERGIA
PRELUDE
MS-NET
TECNO ZEINU
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 


Tři měsíce pronájmu zdarma
(BMI) 25.2.2003

Kdo uzavře od 1. do 31. března 2003 s firmou ABOSYS smlouvu o online pronájmu podnikové ERP aplikace WAK Intra, získá 3 měsíce provozu zdarma a 50% slevu na implementační práce. Klienti s alespoň 5 uživateli systému dostanou zdarma internetovou přípojku. A navíc – přístupové licence pro zdravotně handicapované zaměstnance pracující z domova získá klient zdarma na celou dobu platnosti smlouvy.

 
 

 

 „Poskytované balíčky služeb vycházejí z výhody využití informačního systému WAK Intra®, jako nástroje pro zefektivnění komunikace mezi zaměstnanci. Svou online koncepcí umožňuje současnou práci nad doklady jak pracovníkovi v kanceláři tak i vzdálenému pracovníkovi, nebo i odbornému účetnímu pracovníkovi firmy ABOSYS, a.s., eventuelně i auditora. Tento koncept vzdálené práce umožňuje zapojení i zdravotně handicapovaným občanům, a proto přicházíme s tak výhodnou nabídkou právě v rámci akce Březen – měsíc internetu, která je v duchu motta Internet bez bariér.“ vysvětluje výkonný ředitel společnosti pan Petr Šrámek.

 

Aplikace WAK Intra pokrývá všechny běžné podnikové agendy a je vhodná pro podniky do cca 200 zaměstnanců a 1 mld. Kč obratu.

 

Online pronájem informačního systému (ASP) je v současné době hlavním světovým trendem poskytování softwarových aplikací. Jedná se vlastně o určitou formu outsourcingu, kdy veškeré provozní náklady (investice do serverů a systémového SW, správa, zálohování, bezpečnost, pojištění, atd.) přebírá poskytovatel a klient platí pouze měsíční poplatek zahrnující jak podíl na výše uvedených službách tak i licenci za užívání software. Na straně klienta tedy odpadají veškeré investiční i případné finanční náklady. Poskytovatel díky většímu rozsahu provozování aplikace dosahuje daleko lepšího poměru výkon/cena současně při vyšší bezpečnosti a spolehlivosti systému a to mu umožňuje se o tuto výhodu rozdělit se svým zákazníkem.

 

Firma ABOSYS, a.s. se specializuje na prodej a pronájem podnikových aplikací a specializovaných podnikových agend.

   

 

Komentáře k článku


Archiv rubriky

Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři

Odborný partner

 
Konference Junior Internet


 
Konference INSPO 2003

 
MEZINÁRODNÍ PROJEKTY