Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Akce v knihovnách
Ostatní akce

Sdružení BMI
Internet a zdravotně postižení
Výzkumy o Internetu
Mezinárodní projekty
ENERGIA
PRELUDE
MS-NET
TECNO ZEINU
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 


Zájemci o Internet nacházejí cestu do knihoven
(BMI) 7.3.2003

Více než 250 knihoven připravilo na březen pestrý program v duchu hesla Do knihovny na Internet, po Internetu do knihovny. Jedna věc  jsou plány a odlišná může být skutečnost. Jaký zájem je o nabídku knihoven? Obrázek si lze učinit z krátkých zpráv, které knihovny začínají zveřejňovat na stránkách e-magazínu www.ikaros.cz, jenž je mediálním partnerem jejich projektu.

 

Například v Novém Jičíně se 6. března uskutečnily další dvě knihovnicko-bibliografické lekce na téma "Internet a já", kterých se zúčastnilo 56 lidí.

 

Knihovna v Dobré informovala, že kromě běžných akcí, jako jsou dny otevřených dveří, 1 hodina Internetu zdarma  a školení, proběhl již výběr dětí, které se zúčastní Noci s Andersenem 28. března.  Posloužila k tomu soutěž "Znáš obec, ve které je Tvá knihovna?", a to ve dvou věkových kategoriích 1.-3.  třída a 4.-6. třída. Děti byly odměněny malým dárkem a možností spát v knihovně. Onoho 28. 3. se chystají projít večerní Dobrou za doprovodu místního kronikáře a jako všude v knihovnách mají  pro děti připravený bohatý program..

Komentáře k článku


Archiv rubriky

Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři

Odborný partner

 
Konference Junior Internet


 
Konference INSPO 2003

 
MEZINÁRODNÍ PROJEKTY