Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Akce v knihovnách
Ostatní akce

Sdružení BMI
Internet a zdravotně postižení
Výzkumy o Internetu
Mezinárodní projekty
ENERGIA
PRELUDE
MS-NET
TECNO ZEINU
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 


Celonárodní průzkum zájmu o připojení k Internetu
(BMI) 17.3.2003

Fórum pro vytáčený přístup k Internetu, na jehož činnosti se podílí také zástupce BMI sdružení,  organizuje průzkum zájmu veřejnosti (zejména domácností) o nové modely připojení k Internetu. Průzkum se zajímá také o představu o koncové ceně příslušného modelu, za kterou by si zájemci příslušný model pořídili.
 
Každý uživatel má možnost přispět vyplněním ankety k podpoře názoru, že i uživatelé, kteří nejsou v dosahu ADSL (nebo je pro ně cenově nedostupné),  mají zájem o takové připojení k Internetu, které by jim umožňovalo přístup k informacím v kteroukoliv denní nebo noční dobu za paušální poplatek (na rozdíl od současného stavu, kdy hodina ve špičce přijde zhruba na 60 a mimo špičku na 18 Kč.
 
Cílem průzkumu je agregovat zájem o jednotlivé modely v jednotlivých městech České republiky podle jednotlivých měst, případně podle (HOST) ústředen, aby bylo možné po technické stránce co nejrychlejší zprovoznění nových modelů, dostatečné zajištění potřebné kapacity a technologií.
 
Teď můžete skutečně přispět k masovému rozšíření internetu u nás, dejte o sobě vědět, pomůžete nám tak efektivněji prosazovat vaše zájmy při právě probíhajících jednáních Fóra pro vytáčený přístup k Internetu (Dial-Up).
 
Vyplněním dotazníku se v žádném případě nezavazujete k povinnému odebrání jakékoliv z uváděných služeb. 
Na otázky průzkumu můžete odpovědět zde.

Komentáře k článku


Archiv rubriky

Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři

Odborný partner

 
Konference Junior Internet


 
Konference INSPO 2003

 
MEZINÁRODNÍ PROJEKTY