Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Akce v knihovnách
Ostatní akce

Sdružení BMI
Internet a zdravotně postižení
Výzkumy o Internetu
Mezinárodní projekty
ENERGIA
PRELUDE
MS-NET
TECNO ZEINU
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 


Valná hromada BMI připomněla široký záběr činnosti sdružení
(BMI) 17.7.2003

Za účasti 8 ze 14 řádných členů se uskutečnila 3. července v Praze valná hromada BMI sdružení. Výroční zpráva, kterou přednesl prezident BMI Jaroslav Winter, zhodnotila činnost sdružení za rok 2002. Známý projekt Březen – měsíc Internetu představoval pro BMI sdružení v roce 2002 sice významnou, ale zdaleka již ne jedinou aktivitu.

BMI se podařilo úspěšně zapojit do několika zahraničních projektů, o kterých podrobněji referuje výroční zpráva. Kromě toho zorganizovalo cyklus seminářů a výzkumů eBusiness Roadshow. Do výzkumu se zapojilo 1014 malých a středních firem z osmi krajů a výsledkem byly unikátní údaje o připravenosti malých a středních firem pro elektronické podnikání, které posloužily při zpracování Zelené knihy o elektronickém obchodu.


Hospodaření BMI skončilo při výnosech 3,876 milionu a nákladech 3,772 milionu ziskem 104 522,60 korun, který bude použit pro další činnost sdružení. Jak konstatovala Jitka Macháčková za kontrolní komisi, veškeré aktivity BMI probíhaly v rámci poslání tohoto občanského sdružení.  

 

Komentáře k článku


Archiv rubriky

Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři

Odborný partner

 
Konference Junior Internet


 
Konference INSPO 2003

 
MEZINÁRODNÍ PROJEKTY