Měsíc Internetu
Partneři
Hlavní akce
Akce v knihovnách
Ostatní akce

Sdružení BMI
Internet a zdravotně postižení
Výzkumy o Internetu
Mezinárodní projekty
PRELUDE
MS-NET
Výuka znakové řeči
Tiskové zprávy
Kontakty



od: 
do: 
  Aktuální články BMI98 BMI99 BMI2000 BMI2001 BMI2002 BMI2003 BMI sdružení

Kraj Vysočina + BMI sdružení = EPMA
3.11.2004

První aktivity má za sebou nová nezisková organizace EPMA – Agentura pro evropské projekty & management, kterou založilo sdružení BMI a kraj Vysočina. Cílem nové organizace, která byla oficiálně zaregistrována a začala pracovat na podzim 2004, je podporovat rozvoj projektové spolupráce s evropskými regiony a mezi regionálními partnery směrem k znalostní informační společnosti.

Tento cíl se realizuje prostřednictvím různých aktivit výzkumného a propagačního charakteru, podpory projektového řízení a partnerství pro těsnější spolupráci organizací veřejné správy, výzkumných a podnikatelských komunit s občanskými iniciativami jak na Vysočině, tak v jiných regionech.

EPMA spolupracuje s významnými evropskými partnery, jako jsou ELANET/CEMR (European Local Authorities Network), ERIS@ (European Regional Information Society Association), PERQUIRIMUS (European experts’ network), EPSINet, e-FORUM Association, PRELUDE CHALLENGE framework etc.

Ředitelkou nové organizace se stala Dr. Irina Zálišová (zalisova@epma.cz), kanceláře má EPMA v Praze 7, Jankovcova 53, tel. +420 234602268.


MEZINÁRODNÍ PROJEKTY

 
Březen - měsíc Internetu

Mediální partneři



Odborný partner

 
Konference INSPO 2004

 
Konference Junior Internet


Mediální partneři

 
Konference Elektronické vzdělávání
od budoucnosti ke školní současnosti