EPMA

Help icon

EPMA - Agentura pro evropské projekty & management

Vložil bmi, 29 Prosinec, 2005 - 15:09

Spolu s krajem Vysočina založilo BMI sdružení na podzim 2004 novou neziskovou organizaci EPMA – Agentura pro evropské projekty & management. Jejím cílem je podporovat rozvoj projektové spolupráce s evropskými regiony a mezi regionálními partnery směrem k znalostní informační společnosti.

Tento cíl se realizuje prostřednictvím různých aktivit výzkumného a propagačního charakteru, podpory projektového řízení a partnerství pro těsnější spolupráci organizací veřejné správy, výzkumných a podnikatelských komunit s občanskými iniciativami jak na Vysočině, tak v jiných regionech.

EPMA spolupracuje s významnými evropskými partnery, jako jsou ELANET/CEMR (European Local Authorities Network), ERIS@ (European Regional Information Society Association), PERQUIRIMUS (European experts’ network), EPSINet, e-FORUM Association, PRELUDE CHALLENGE framework etc.

Ředitelkou nové organizace se stala Dr. Irina Zálišová (zalisova@epma.cz), kanceláře má EPMA v Praze 7, Jankovcova 53, tel. +420 234602268, webové stránky na www.epma.cz.

RSS feed