Na Schola Novu za poloviční vstupné

Vložil bmi, 5 Březen, 2006 - 21:09
Na mezinárodním specializovaném  veletrhu SCHOLA NOVA – škola, vzdělávání a vybavení, který se uskuteční ve Veletržním paláci v Praze ve dnech 28. – 30. března 2006, pořádá BMI sdružení kulatý stůl na téma Bezpečnější internet, a co s ním? Zájemci, kteří si vytisknou vstupenku z našeho webu a předloží ji u pokladny, získají vstup na veletrh za poloviční cenu.

Na veletrhu se představí školy z ČR a mezinárodní zahraniční školy z Maďarska, Velké Británie, Nizozemí, Chorvatska a Austrálie, agentury s nabídkou pracovního uplatnění, jazykového a dalšího vzdělávání v České republice a v Evropě.

Současně zde bude možné  získat aktuální informace o možnostech uplatnění v praxi, poradenství, jak vhodně spojit studium a práci a jak získat finance z Evropského sociálního fondu atd. Nejnovější vybavení pro školy a moderní výukové pomůcky budou prezentovat ve výstavní části veletrhu přední firmy z ČR i ze zahraničí.

Výměnu informací, zkušeností a poznatků bude zajišťovat doprovodný program probíhající současně s veletrhem.

Kulatý stůl "Bezpečnější  internet, a co s ním" se uskuteční ve středu 29. března od 13 hodin a  bude na téma odvrácené strany internetu, jak varovat děti před riziky a neodradit je či neztrapnit se. V jeho průběhu přijdou na řadu prezentace evropského programu Safer internet a českého projektu CzeSI, problematika bezpečnějšího internetu v rámci Státní informační politiky ve vzdělávání (MŠMT),  otázky bezpečnějšího internetu obecně a při prevenci  kriminality (MVČR), jejich význam v praxi knihoven, beseda o účelnosti programu. Názory široké i odborné veřejnosti jsou vítány.

Pro publikum bude připravena tombola se zajímavými cenami, jako jsou  USB flash paměť či  programy AVG – AntiVirus plus Firewall.

V programu vystoupí: PhDr. Zdeněk M. Záliš, koordinátor projektu CzeSI; RNDr. Jaromír  Šubrt, MŠMT SIPVZ; RNDr. Tomáš Řehák, MK Praha; PhDr. Vít Richter,   Knihovnický institut; Ing. Pavel Vichtera, CZI; JUDr. Tomáš Koníček, MVČR, Lenka Kupková, Český rozhlas, moderuje Jaroslav Winter, BMI sdružení.    
Příloha Velikost
vstupenka.pdf 367.1 KB