Domů

BMI sdružení udělilo Cenu veřejnosti v soutěži Zlatý erb obci Mokré

Nejlepší webové stránky mají město Jablonec nad Nisou a obec Kondrac ze Středočeského kraje. Nejlepší elektronickou službou se stal MMS-ing Městské části Praha 6. Na slavnostním vyhlášení výsledků soutěže Zlatý erb, které proběhlo 2. dubna na konferenci Internet ve státní správě a samosprávě v Hradci Králové, udělilo také BMI sdružení tradičně Cenu veřejnosti, kterou získala za své stránky obec Mokré.

Dále byla udělena zvláštní cena ministra pro místní rozvoj  za nejlepší turistickou prezentaci na webových stránkách při soutěži Zlatý erb, kterou získaly v kategorii města a obce Libochovany z Ústeckého kraje a v kategorii regiony Turistický portál Východní Čechy.

Zvláštní cenu ministra vnitra a informatiky za nejlepší bezbariérový přístup na webové stránky při soutěži Zlatý erb získala obec Kondrac.

Zvláštní cenu společnosti Microsoft získaly město Moravské Budějovice a obec Okříšky.

Osobní záštitu nad soutěží letos převzal ministr vnitra a ministr informatiky Ivan Langer. Nad cenou o nejlepší elektronickou službu převzal osobní záštitu prezident Nejvyššího kontrolního úřadu František Dohnal. Soutěž je tradičně pořádána ve spolupráci se sdružením Český zavináč, Svazem měst a obcí ČR, portálem Města a obce online a konferencí ISSS. Soutěž je součástí iniciativ v rámci kampaně Březen -- měsíc Internetu a vyhlašuje ji Sdružení Zlatý erb. Kompletní výseldky jsou na webových stránkách soutěže Zlatý erb.