Domů

Ostatní akce

Czechia.com slaví Březen - měsíc internetu se slevami 50 procent

CZECHIA.COM připravila pro své zákazníky jedinečnou možnost získat webhosting se slevou 50%. Všechny objednávky webhostingových programů realizované v měsíci březnu budou mít první fakturaci služeb o polovinu levnější.

 

Spamový filtr tři měsíce bezplatně

Podle posledních průzkumů až 85 % příchozí pošty již tvoří nevyžádané maily. Obranu proti tomu nabízí antispamová ochrana, kterou nedávno spustil server Spamy.cz. V rámci Března – měsíce internetu slibuje bezplatný tříměsíční provoz každému, kdo si tuto službu objedná v průběhu března 2007.
 

Korespondenční soutěž INKOS 2007 pro zájemce se zdravotním handicapem

Již 4. ročník internetové korespondenční soutěže INKOS 2007 vyhlašuje v březnu Krajská knihovna Vysočiny v Havlíčkově Brodě. Soutěž je určena všem, kteří se ve svém životě potýkají s nějakým zdravotním handicapem. Tématem je opět literatura, spisovatelé a kultura vůbec.

Volný přístup ke službě LibraryPressDisplay

Společnost NewspaperDirect, Inc. nabízí v rámci akce Březen měsíc internetu všem občanům a knihovnám v České a Slovenské republice plný, jen časově omezený přístup ke službě LibraryPressDisplay zdarma. Jde o online přístup k více než 330 titulům v 64 jazycích z 35 zemí.
                

Ostatní akce Měsíce internetu 2007

Na tomto místě se může objevit i akce, kterou chystáte na březen 2007 u vás. Stačí, když nám o tom dáte zprávu na bmi@brezen.cz.
Zatím zde uvádíme projekty, které s ohledem na letošní motto Internet - výhoda pro znevýhodněné budou propagovány na akcích v knihovnách.



Syndikovat obsah